Gents

Met ruim 20 winkels en een online webwinkel is Gents de grootste aanbieder van stijlvolle smokings, pakken en rokkostuums voor studerend en niet studerend Nederland. Op zoek naar kleding voor een uitnodiging waar specifieke dresscodes voor zijn? Naast formele herenkleding, biedt Gents ook diverse andere kledingstukken, bijpassende accessoires en schoenen waardoor je altijd volgens de etiquette goed gekleed van de partij bent.

Omnichannel-proof

Met winkels in Groningen tot aan Tilburg biedt Gents bijna alle inwoners van Nederland de mogelijkheid om nooit meer underdressed naar een speciale gelegenheid te gaan. Of je nu een fysieke winkel van Gents bezoekt, of thuis rustig in het online assortiment wilt kijken; onze ontwikkelaars hebben de webshop gekoppeld aan het kassasysteem, voorraad- en productinformatie van de winkel. Hierdoor is Gents online en offline realtime met elkaar verbonden en dus omnichannel-proof.

Een voorbeeld van de omnichannel mogelijkheden is onder andere het kleur-prijs-systeem dat in de winkels wordt gehanteerd en ook doorgevoerd is in de online Gents-shop. In de fysieke winkels worden prijscategorieën namelijk met specifieke gekleurde kleerhangers aangeduid. Door deze prijzen met de bijbehorende artikelen ook online te implementeren, blijft de shopervaring bij Gents zowel online als offline consistent en herkenbaar.

Gents webshop

Factif Promotie-Module

Gents wilt dat elke klant van top tot teen kan slagen in het zoeken naar een totale outfit, of hij nu in de fysieke Gents winkel of in de online webshop winkelt. Om deze wens te vervullen is bij de ontwikkeling van de Gents webshop sterk rekening gehouden met de mogelijkheid om grote variaties aan kortingen aan te bieden, zodat de klant voordelig kan shoppen voor elke speciale gelegenheid. Onze ontwikkelaars hebben hiervoor een zeer gebruiksvriendelijke omgeving in de Factif ShopMaster gecreëerd, namelijk: de promotie-module.

 

Met behulp van de promotie-module kan Gents zelf seizoens-, merk- en productpromoties instellen en beheren. Onze programmeurs hebben de promotie-module zo geprogrammeerd dat Gents met slechts een paar eenvoudige klikken flexibel kan bepalen wanneer, wat en hoeveel korting er over bepaalde artikelen of assortimenten moet worden gegeven. Zo kan er bijvoorbeeld worden ingesteld dat wanneer een klant een jasje, broek en een stropdas koopt hij korting krijgt. Maar wanneer hij er ook nog een paar schoenen bij besteld, er extra korting wordt gegeven. En niet onbelangrijk om te vermelden: de kortingen worden altijd berekend in het voordeel van de consument!

 

 

Gents webshopGents webshop pak

 

 Geleverde diensten: