Webshops

De beste prijs, de beste kwaliteit, de beste service én de beste shopping experience. Dat zijn de wensen van de huidige consument die zich steeds meer oriënteert op online winkelen. Richt je als omnichannel retailer op de behoeften van jouw klanten en integreer je webshop en fysieke winkel naadloos met elkaar. Zo kan je klant op ieder gewenst tijdstip jouw producten aanschaffen en kan jij alle (online én offline) verkoop efficiënt beheren vanuit één omgeving.

Factif ShopMaster

Factif ShopMaster is de krachtige e-commerce oplossing van Factif voor omni-channel retailers. De retailer die zich zowel offline als online graag bezig wil houden met één ding; verkopen. Welke voordelen brengt de Factif ShopMaster met zich mee? Automatische synchronisatie van product-, klant en verkoopinformatie van en naar je webshop, realtime voorraadcijfers, kiosk verkoop, barcode plaatsing op facturen en nog veel meer!

Technische realisatie

Of je een nieuwe webshop wilt of je je huidige webshop wilt optimaliseren, wij denken graag mee om jouw onderscheidende en online winkel op maat te ontwikkelen. Met ons zelf ontwikkelde stabiele e-commerce platform koppel je jouw bestaande kassasysteem aan je webshop. Zo heb je altijd real-time voorraad-, product-, en klantinformatie.

Factif Technische realisatie

Kassa koppeling

De product-, voorraad- en klantinformatie uit jouw bestaande kassasysteem flexibel integreren in je webshop? Dat kan met de krachtige e-commerce oplossing: Factif ShopMaster. Zo is je online shop realtime verbonden met je offline winkel en kan je 24/7 je klant centraal stellen.

Factif Kassakoppeling

Design

Het design is het gezicht van jouw webshop en onderneming, en moet daarom een uitstraling hebben die bij jou past en de doelgroep aanspreekt. Het brengt een bepaalde (eerste) impressie over aan de consument en zorgt ervoor dat jij je als retailer kunt onderscheiden van je concurrenten. Wil je een webshop dat responsive is met een mobile first design, dat tevens ook gericht moet zijn op de usability/UX van je consumenten of juist de conversies? Geen zorgen! Samen kijken we naar welk design het best past bij jouw doelgroep en houden we bij de bouw van je webshop rekening met al jouw mogelijkheden en wensen.

Factif webdesign

 

Affiliate koppelingen

Breid je bereik uit, laat je sales groeien met behulp van een affiliate webshop en betaal alleen per click, sale of lead. Wij maken graag je webshop affiliate proof door deze te koppelen aan diverse affiliate koppelingen zoals Google Shopping, Beslist.nl, ToBeDressed en Tradetracker.

Factif Affiliate koppelingen

Koppeling divers

Naast een integratie met kassa en affiliate koppelingen is het ook mogelijk om je webshop te koppelen aan dropshipping koppelingen zoals Stockbase, Payment service providers zoals Buckaroo, Multisafepay, Adyen, Mollie en logistieke partijen zoals PostNL, DHL en UPS.

 

Review partijen

Online mond-tot-mond reclame wordt net zo belangrijk gevonden als aanbevelingen van vrienden. Het weergegeven van reviews op je webshop kan daarom doorslaggevend zijn tot een aankoop. Ook klantwaarderingen weergeven op je webshop? Dat kan! Wij implementeren koppelingen van diverse review partijen zoals Kiyoh, Trustpilot, Trusted Shops, zodat product- en bedrijfsbeoordelingen zichtbaar zijn op jouw webshop.

 

Bel ons

Factif biedt met Factif ShopMaster een complete e-commerce oplossing voor de fashion retailer. Ben jij benieuwd wat we voor jouw webshop kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op. Wij geloven in persoonlijk contact. Bel ons op 0570 609 941.