Websites en webapplicaties

Met een degelijk gebouwde webapplicatie hebben jij en je medewerkers overal beschikking over de noodzakelijke informatie. De toepassingen van webapplicaties zijn bijna grenzeloos. Je gegevens zijn via iedere webbrowser beschikbaar voor iedereen die er bij moet kunnen. Met behulp van een professionele begeleiding en geënd op een stevig framework, realiseert Factif webapplicaties die robuust zijn en precies over de functionaliteiten beschikken waar jij behoeft aan hebt.

Maatwerkapplicatie

Sta je voor een online uitdaging? Moeten processen worden geoptimaliseerd, (externe) systemen worden gekoppeld of wil je je service sneller verlenen zonder dat een installatie vereist is? Bied een efficiënte, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke omgeving aan die speciaal op maat gemaakt is voor jouw bedrijf. Wij denken graag mee met het vereenvoudigen van je complexe bedrijfsprocessen en het ontwikkelen van een website of webapplicatie die voldoet aan de behoeftes van jou en je klanten.

Factif Maatwerkapplicatie

Design

Een bruikbaar, mooi design, intuïtieve vormgeving en optimalisatie voor ieder formaat beeldscherm. Dat is de basis van een optimaal vormgegeven webshop. De webshop vormt het gezicht van jouw onderneming en moet daarom een uitstraling hebben die bij jou past en de doelgroep aanspreekt. Daarnaast is het verschrikkelijk belangrijk dat jouw klant niet verdwaalt in je webwinkel. Tegenwoordig zijn we via allerlei apparaten de hele dag online. Op de mobiele en vaste apparaten wil je jouw doelgroep graag een consistente indruk geven. Factif heeft veel ervaring met het ontwerpen van webshops die een mooie en unieke uitstraling weet te combineren met een toegankelijke structuur. Daarnaast coachen we ook regelmatig designers bij het ontwikkelen van vormgeving voor webshops volgens het principe “vorm volgt functie”.

Factif webdesign

Koppeling 3e partij

Met onze krachtige e-commerce oplossing Factif ShopMaster is het mogelijk om diverse koppelingen van derde partijen te implementeren met je webshop. Denk hierbij aan integraties met kassa-, affiliate- en dropshipping koppelingen maar ook koppelingen met payment service providers, logistieke partijen en review partijen. Heb je de wens om jouw webshop te koppelen aan een (extern) systeem? Neem dan contact met ons op!

Factif Koppeling 3e partij

 

 

Factif biedt met Factif ShopMaster een complete e-commerce oplossing voor de fashion retailer. Ben jij benieuwd wat we voor jouw webshop kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op. Wij geloven in persoonlijk contact. Bel ons op 0570 609 941.