Over ons

Onze aanpak is gericht op alle aspecten die een site succesvol maken. Dit varieert van zoekmachine optimalisatie tot het bouwen van een webshop of website of het onderhouden van een actieve community. Het succes van een webshop begint met het besef dat ze een middel is om de doelstellingen van de organisatie te (helpen) bereiken. Deze doelen kunnen bereikt worden door tijd en aandacht aan dit middel te geven. Door deze werkzaamheden te koppelen aan elkaar ontstaat er een succesvolle strategie om het middel website optimaal bij te laten dragen aan de organisatiedoelstellingen. 

Vinden

Wie willen we graag op onze webshop krijgen, hoe doen we dat en hoe zorgen we ervoor dat dit er zo veel mogelijk zijn. Dit kan door het optimaliseren van de site voor Google, maar ook door het inzetten van sociale media, andere (offline) media of het plaatsen van verwijzingen van naar de site via bijvoorbeeld campagnes.

Factif search

Boeien

Een bezoeker is nog geen klant. Op het moment dat de bezoeker de site opent beslist hij/zij razendsnel of er wat te halen valt. Om dit proces te beïnvloeden verfijnen we de website steeds verder om dat ene doel: verkopen/leads/informatieverstrekking zo vaak als we van te voren hebben bepaald realiseren.

Factif - Over ons - Goal

Binden

Een trouwe gemeenschap gevormd door tevreden klanten is de beste (en misschien enige waardevolle) online reclame. Om deze groep te behouden is het noodzakelijk dat ze gebonden worden aan de website. Door onder andere regelmatig de site te vernieuwen met interessante content. Via sociale media als Twitter, Facebook en Google+ blijf je in contact met jouw doelgroep en heb je een podium om op positieve wijze aandacht voor jouw website te genereren.

Factif - Over ons - Binden