Marketing

Het hebben van een mooie, efficiënte webshop is helaas nog geen garantie dat deze ook vaak door relevante consumenten wordt bezocht. Naast het ontwikkelen van jouw webshop kan Factif je daarom helpen om jouw klanten te bereiken en te behouden. Met behulp van onder andere zoekmachine optimalisering, zoekmachine adverteren of email marketing kunnen wij helpen je online marketing doelen te behalen.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Richt je website of webshop optimaal in voor je consumenten om je organische online vindbaarheid te verbeteren in zoekmachines zoals Google. Bij zoekmachine optimalisering werken wij onder andere aan de content, architectuur, HTML, linkbuilding en social media van je site. Met een goed gebalanceerde synergie tussen deze onsite en offsite factoren, kun je jouw webshop hoger laten ranken in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines. Jouw SEO-strategie optimaliseren? Wij bespreken graag al jouw mogelijkheden onder het genot van een kop koffie of thee!

Factif Zoekmachine optimalisatie

Online advertising (SEA)

Haal je (nog) niet veel organische bezoekers naar je website of webshop, omdat deze nieuw is of je nog niet aan SEO hebt gedaan? Met zoekmachine adverteren (SEA) trek je snel relevante traffic naar je webshop met behulp van gesponsorde koppelingen of betaalde advertenties via zoekmachines, zoals Google en Bing of social media kanalen zoals Facebook en LinkedIn. Hoewel het vrij eenvoudig is om advertenties te plaatsen, wijst de praktijk uit dat het hebben van een goede SEA-strategie essentieel is om met minimale kosten de maximale resultaten te halen. Wij helpen je graag bij het opzetten van SEA-strategie op maat, het opzetten en creatief uitvoeren van advertentiecampagnes, en het meten en analyseren van de campagneresultaten.

Factif Online Advertising

Marketplace advertising

Snel en slim je productassortiment ontsluiten via geoptimaliseerde feeds voor Google Shopping, Amazon, Belist.nl, Bol.com en nog veel meer. Breng met feedmarketing je producten onder de aandacht van potentiële klanten. Factif helpt je graag met het geautomatiseerd doorzetten van je productdatabase naar diverse vergelijkingswebsites. Met onze koppeling zorgen wij ervoor dat jouw database geïntegreerd wordt met het platform, waardoor alle je productinformatie realtime getoond wordt! Vergroot hiermee je vindbaarheid op vergelijkingssites (css) en andere websites en verhoog je conversie.

Factif Feedmarketing

E-mailmarketing (Factif MailMaster)

Bestaande relaties versterken, nieuwe contacten leggen of juist je brand image versterken? Dat kan allemaal met de Factif MailMaster. Hoewel social media kanalen een zeer groot bereik lijken te hebben, krijgt slechts een klein percentage van de gebruikers je posts te zien. E-mailmarketing is daarom een krachtig marketing tool, die een groot deel van je doelgroep kan bereiken en tegelijkertijd toch gepersonaliseerd kan worden. Hierdoor breng je je boodschap effectief over en genereer je meer conversies zonder veel waste te hebben. Met de Factif MailMaster kan je tevens al je e-mailmarketing verkeer en doelen efficiënt en eenvoudig meten.

Factif Emailmarketing

Content management

Je hebt een website en/of webshop, maar met wat voor content ga je dit vullen zodat je top of mind bent bij je huidige klanten en onder de aandacht komt bij nieuwe potentiële klanten? “Content is king” dat zorgvuldig gecreëerd en via de juiste kanalen bij jouw doelgroep moet komen. Relevante en geoptimaliseerde content verhoogt namelijk je brand awareness en verbetert je brand image door vertrouwen op te bouwen met je doelgroep. Goede content management optimaliseert je SEO en genereert conversies.

Geen tijd, mankracht of kennis voor het creëren, beheren en publiceren van content? Factif helpt je graag bij het managen van jouw content, zodat jij je volledig op de sales kan richten! Wij kunnen je onder andere geheel of gedeeltelijk ondersteunen in het schrijven van SEO teksten, bannering en het systematisch plannen, distribueren, beheren en meten van de content voor je website/webshop. Neem snel contact op om met ons te sparren over alle mogelijkheden!

Factif Content management