Wijdeman Schoenen

Bijzonder Passend, het nieuwe schoenenplatform voor Wijdeman Schoenen is meer dan een webshop. Natuurlijk, klanten kunnen hier nog steeds terecht voor een mooie, uitgebreide en complete collectie dames modeschoenen, heren modeschoenen en dames comfortschoenen. Maar Bijzonder Passend is meer; een platform waar wordt gesproken en geschreven over alles wat met schoenen te maken heeft; mode, trends, interviews met bekende merken, Wijdeman's visie op de schoenenmode en nog meer.

Gebouwd met Factif Shopmaster

De kracht achter dit platform is Factif ShopMaster, onze E-Commerce oplossing voor de retailer die zich zowel online als offline wil kunnen onderscheiden van de massa. Door het kassasysteem slim aan te sluiten op de webshop, hoeft productinformatie (voorraden, prijzen, artikelen, etc.) maar op één centrale plek te worden bijgehouden.

Factif - Ons werk - Wijdeman Schoenen

Zoekmachine geoptimaliseerde content publiceren

Naast de keiharde e-commerce-technische eisen die je mag verwachten van een dergelijke oplossing, voorziet Factif ShopMaster ook ruimschoots in functionaliteit voor het publiceren van zoekmachine geoptimaliseerde content, waarvan veelvuldig gebruikt wordt gemaakt voor Bijzonder Passend.

Factif - Ons werk - Wijdeman Schoenen