Vip Shop

VipShop is Sneek is dé plek in Noord Nederland waar je merken als Aspesi, Daily Paper, Stone Island of Canada Goose shopt. Naast een prachtige winkel in het centrum van Sneek, shop je nu ook online al deze merken via vipshop.nl.

Unieke merken met bijzondere verhalen

April 1967, The Beatles brengen Sergeant Pepper uit en The Rolling Stones Between the buttons. VipShop opent aan de Parkstraat in Sneek de deuren. Al na 3 jaar verhuist de winkel eerst naar Oosterdijk 62 en tot vandaag vind je ons aan de oosterdijk 40. We zijn altijd wel wat een eigenwijze winkel gebleven. Met oog voor bijzondere ontwikkelingen, merken en kledingstukken. Als een van de eerste winkels in Nederland verkochten wij Stone Island, C.P. Company en Diesel. Vandaag vind je bij ons nog veel unieke merken met bijzondere verhalen. En niet alleen kleding, maar ook schoenen, tassen, accessoires en cosmetica voor mannen en vrouwen. Duurzaam en met liefde en passie gemaakt.

In control

De oorspronkelijke webshop van VipShop was onderdeel van een SaaS oplossing waar weinig ruimte was voor het gewenste maatwerk. Met de overgang naar Shopmaster beschikt VipShop over een e-commerce platform met een krachtige koppeling richting derde partijen en de mogelijkheid om naar eigen inzicht design en usability keuzes te maken.

Het design is ontwikkelt door het bureau BWH uit Leeuwarden dat alle huisstijl uitingen ontwikkeln voor VipShop. In de uitwerking is gezocht naar de unieke merkwaarden van VipShop zonder dat dit ten koste gaat van het gebruiksgemaak van de shop. 

Koppelingen

Om het verkoopproces op de website soepel te laten verlopen is er onder andere een koppeling gemaakt met ACA Winstore, buckaroo en PostNL. 

Aan de slag met Factif!

Laten we samen aan de slag gaan om jouw online activiteiten naar een nieuw niveau te tillen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons gewoon op 0570 609941.

Je naam is niet ingevuld.

Je e-mailadres is niet of niet goed ingevuld.

Je telefoonnummer is niet ingevuld.

Je hebt geen vraag of opmerking ingevuld.