Vip Shop

VipShop in Sneek is dé plek in Noord Nederland waar je merken als Aspesi, Daily Paper, Stone Island of Canada Goose shopt. Naast een prachtige winkel in het centrum van Sneek, shop je nu ook online al deze merken via Vipshop.nl.

Unieke merken met bijzondere verhalen

April 1967, The Beatles brengen Sergeant Pepper uit en The Rolling Stones Between the buttons. VipShop opent aan de Parkstraat in Sneek de deuren. Al na 3 jaar verhuist de winkel eerst naar Oosterdijk 62 en tot vandaag vind je VipShop aan de Oosterdijk 40. Met oog voor bijzondere ontwikkelingen, merken en kledingstukken kenmerkt de winkel zich als een wat eigenwijze winkel. Als een van de eerste winkels in Nederland verkochten zij merken zoals Stone Island, C.P. Company en Diesel. Ook tegenwoordig vind je bij Vipshop nog veel unieke merken met bijzondere verhalen. En niet alleen kleding, maar ook schoenen, tassen, accessoires en cosmetica voor mannen en vrouwen. Duurzaam en met liefde en passie gemaakt.

In control

De oorspronkelijke webwinkel van VipShop was onderdeel van een SaaS oplossing waar weinig ruimte was voor het gewenste maatwerk. Met de overgang naar onze Shopmaster beschikt VipShop over een e-commerce platform met een krachtige koppeling richting derde partijen en de mogelijkheid om naar eigen inzicht design en usability keuzes te maken.

Het design is ontwikkeld door het bureau BWH uit Leeuwarden dat alle huisstijl uitingen ontwikkelt voor VipShop. In de uitwerking is gezocht naar de unieke merkwaarden van VipShop zonder dat dit ten koste gaat van het gebruiksgemak van de shop.

Koppelingen

Om het verkoopproces op de website soepel te laten verlopen, hebben onze ontwikkelaars onder andere een koppeling gemaakt met ACA Winstore, Buckaroo en PostNL.