Sufficio 2

Met de nieuwe en verbeterde compliance tool Sufficio 2 is het nu voor bedrijven nog makkelijker om alle regel- en wetgeving omtrent veiligheid, kwaliteit, arbo en milieu te waarborgen! Samen met BMD Advies Oost is er de afgelopen maanden hard gewerkt aan een verbeterde compliance managementsysteem, waarbij de focus lag op het verbeteren van de gebruikerservaring, techniek en snelheid.

Sufficio 1: ondersteuning van risicobeheersing

Bedrijven hebben niet alleen hun handen vol aan het runnen van hun business. Het uitzoeken en naleven van vele wetten, richtlijnen, besluiten en verordeningen voor milieu- en arbomanagement vereist ook veel tijd en kan een hoop frustratie oproepen. Om het proces van risicobeheersing te vereenvoudigen heeft adviesbureau BMD Advies samen met Factif de compliance tool Sufficio ontwikkeld. Sufficio kenmerkt zich als een geïntegreerd systeem waarmee overzichtelijk en transparant in kaart wordt gebracht welke acties bedrijven nog moeten ondernemen om aan de actuele wet- en regelgevingen te voldoen.

Sufficio 2

 

 

Sufficio 2: sneller, fijner en zorgelozer

Inmiddels is het alweer vijf jaar geleden dat de eerste Sufficio versie is ontwikkeld. De afgelopen maanden hebben onze ontwikkelaars nauw samen gewerkt met BMD Advies Oost om een volledig nieuw programma te ontwikkelen waarbij alle specifieke wensen en behoeftes van de klanten vertaald zijn in één product. Als eindresultaat is onlangs met trots Sufficio 2 gelanceerd, speciaal ontwikkeld voor en afgestemd op zijn gebruikers!

Naast het nieuwe jasje dat Sufficio 2 heeft gekregen is er veel aandacht en tijd gestoken in het optimaliseren van de snelheid van het systeem. Zo kunnen de gebruikers van Sufficio 2 een snellere laadtijd ervaren bij het schakelen tussen de pagina’s en bij het genereren van rapportages. Een andere belangrijke verbetering van de nieuwe compliance tool betreft zijn usability. Niet alleen de interface is meer gestroomlijnd en gebruiksvriendelijker gemaakt, maar is ook verrijkt met handige video-tutorials en FAQ’s om de gebruikers te ondersteunen bij het gebruik van Sufficio 2.

 

 

Sufficio 2 tablet

Geleverde diensten: