Sans Online

Door de kracht van on- en offline te bundelen is Sans niet alleen een begrip in Rijssen en omstreken, maar doorgegroeid tot grote landelijke online speler als het gaat om mainstream fashion.

Nieuwe look & feel, volume en snelheid

De dagelijks vernieuwde collectie en acties worden inmiddels massaal gevonden op de shop. De bestaande -zeer succesvolle- shop van Sans-Online.nl is halverwege 2016 vervangen door Factif ShopMaster. Het doel van deze vervanging was om niet alleen de voorkant sterk te moderniseren maar om ook het beheer deel van de shop stevig te stroomlijnen.

Factif - Ons werk - Sans Online

Koppelingen

Koppelingen met Parcel.nl, DHL, Buckaroo, Trustpilot, verschillende affiliate platforms en het retail platform 'RVE' van K3 moesten vlekkeloos de grote hoeveelheid gegevens kunnen verwerken. Daarbij is het uitgangspunt steeds geweest om de oplossingen zo eenvoudig mogelijk te houden zodat iedere medewerker met de verschillende onderdelen van de shop uit de voeten kan. Met de huidige webshop kan Sans-Online weer verder groeien.

Factif - Ons werk - Sans Online

Aan de slag met Factif!

Laten we samen aan de slag gaan om jouw online activiteiten naar een nieuw niveau te tillen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons gewoon op 0570 609941.

Je naam is niet ingevuld.

Je e-mailadres is niet of niet goed ingevuld.

Je telefoonnummer is niet ingevuld.

Je hebt geen vraag of opmerking ingevuld.