Romeyn Tailors

Als één van de circa vijfhonderd bedrijven die een Koninklijke onderscheiding heeft ontvangen, mag Romeyn Retail zich sinds 1999 een Hofleverancier noemen. Na het vernieuwen van de webshop Romeyn Kids was het de beurt aan de online store van Romeyn Tailors. Het andere Romeyn concept, die zich richt op en specialiseert in het aanbieden van luxe topmerken voor mannen.

Design

Ondanks een andere kleurstelling, is het nieuwe design van de Romeyn Kids webshop doorgetrokken naar het redesign van Romeyn Tailors. Dankzij de strakke productoverzichten, sfeervolle banners en de speciaal ontwikkelde Shop de Look-scroller, wordt de identiteit van de verschillende Romeyn webstores toch in tact en consequent gehouden. Op deze manier is de vormgeving en de online shopping experience van beide webshops herkenbaar voor de diverse doelgroepen van Romeyn.

Romeyn Tailors webshop

 

Shoe-shop in shop

Romeyn Tailors wil het leven van de moderne man aangenamer maken. Door niet alleen kleding en maatpakken, maar ook geuren en verzorgingsproducten aan te bieden, biedt Romeyn Tailors zijn consument een ruim aanbod. Toch werd er in de oude webshop nog een productgroep gemist, die Romeyn graag wilde aanbieden aan zijn consument en een totale look af zou kunnen maken: schoenen.

 

Een van de uitdagingen tijdens de bouw van de nieuwe webshop was daarom om de product- en voorraadgegevens van een andere schoenen (web)shop te koppelen aan die van Romeyn Tailors. Onze programmeurs hebben het mogelijk gemaakt om in de Romeyn Tailors webshop te kiezen uit een select aantal schoenmerken van Soeterboek Schoenen (die overigens ook klant is van Factif). Zo hoeft de klant niet meer diverse (online) winkels af te struinen om een hele outfit bij elkaar te shoppen, maar kan hij alles wat hij nodig heeft vinden in één omgeving.

 

 

Romeyn Tailors kledingRomeyn Tailors schoenen