Romeyn Kids

Dat mode in het hart ligt van familie Romeyn wordt bewezen met het ruim 100 jarige bestaan van hun kledingbedrijf. Het familiebedrijf dat al in 1898 is opgericht biedt diverse fashionmerken aan voor mannen en kinderen, en heeft onlangs de webshop van Romeyn Kids vernieuwd!

Smarter & faster

Met de groei van Romeyn was er een grote behoefte aan de mogelijkheid om hun continue aanbod van kindermerkkleding snel online te kunnen zetten. De voormalige webshop draaide echter op een grootschalig gedeelde e-commerce platform, wat de mogelijkheden tot online groei in de weg lag. Romeyn was daarom op zoek naar een partij die niet alleen ondersteuning kon geven op techniek, maar ook snel kan schakelen. Om deze wensen te realiseren hebben onze ontwikkelaars een koppeling gebouwd met een bestaande Softwear platform, zodat Romeyn Kids met regelmaat en snelheid haar online collecties kan updaten. Met deze samenwerking en overstap naar de Factif ShopMaster draaien beide webshops van Romeyn op één e-commerce platform en kunnen beide shops, met ieder hun eigen beleving, worden beheerd vanuit eenzelfde omgeving.

 

RomeynKids homeRomeynKids webshop

 

SHOP THE LOOK-scroller

Dat kleding een krachtig middel kan zijn om je persoonlijkheid te uiten begrijpt Romeyn maar al te goed. Romeyn laat zich daarom door kinderen over de hele wereld inspireren en vindt het belangrijk om op haar beurt weer kinderen in Nederland te inspireren om hun ideale look te vinden. Om de online shoppers hierbij te helpen, hebben onze bouwers daarom de ‘SHOP THE LOOK’-scroller ontwikkeld. In deze scroller kunnen bezoekers van de webshop door de diverse creatieve looks swipen, die door Romeyn zijn samengesteld. Vind je de hele samengestelde look geweldig? Of wil je alleen die ene spijker jas of vest bestellen? Met slechts een paar klikken op de artikelen, kun je de totale outfit of losse kledingstukken hiervan bestellen.

 

Naast deze creatieve invulling, hebben onze ontwikkelaars ook het technische proces achter de schermen vergemakkelijkt. Om ervoor te zorgen dat alle afbeeldingen in de scroller uniform, consistent en strak met elkaar in verhouding zijn, is er een automatische bij-snijfunctie gecreëerd. Zo hoeven de werknemers bij Romeyn niet alles meer handmatig bij te stellen, maar kunnen ze deze bespaarde tijd gebruiken om nog meer creatieve, trendy looks voor hun jonge klanten samen te stellen!

 

 

RomeynKids scroller