Kings Square

Kings Square is een nieuwe Luxury gevestigd aan het Koningsplein in Amsterdam en te bezoeken via de webshop. In de winkel van Kings Square kun je een breed assortiment aan exclusieve fashion labels bewonderen. Colmar, Peuterey, Gentiluomo, Kenzo en Sartoria Latorre zijn slechts enkele namen uit de rits van merken.

Het Italiaanse vakmanschap en de nieuwste modetrends met een vleugje bella Italia zijn in de gehele collectie (heren)kleding opgenomen en tref je ook aan in de uitstraling van de winkel. Deze uitstraling moest ook terugkomen in de webshop, zonder in te boeten aan gebruiksgemak.

Samen met Kings Square heeft Factif een online concept ontwikkeld waarbij de mooie merken van Kings Square maximaal tot hun recht komen. De webshop is gekoppeld aan het kassa systeem van softwear en voor de betaalafhandeling is een integratie met MultiSafePay gerealiseerd. 

Geleverde diensten:

  • Technische realisatie
  • Design
  • Kassakoppeling
  • Koppeling 3e partijen

Aan de slag met Factif!

Laten we samen aan de slag gaan om jouw online activiteiten naar een nieuw niveau te tillen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons gewoon op 0570 609941.

Je naam is niet ingevuld.

Je e-mailadres is niet of niet goed ingevuld.

Je telefoonnummer is niet ingevuld.

Je hebt geen vraag of opmerking ingevuld.