HypotheekAdvies.nl

HypotheekAdvies.nl, hét innovatieve platform waar je eenvoudig en snel honderden onafhankelijke adviseurs in het hele land met elkaar kunt vergelijken. Met het vernieuwde design dat Factif onlangs heeft gerealiseerd, is het proces versneld en verbeterd om jouw ideale hypotheekadviseur te vinden.

Redesign

De diverse hypotheekvormen, belangrijke regels en alle mogelijkheden kunnen overweldigend zijn om de juiste hypotheek te kiezen. Negen van de tien mensen doen daarom beroep op de kennis en het advies van een hypotheekadviseur. Om ook niet te verdwalen in het grote aanbod van hypotheekadviseurs en de consument bij zijn keuze te helpen was HypotheekAdvies.nl in het leven geroepen.

Na de realisatie van het concept bleek echter dat het toenmalige platform niet leidde tot de gewenste resultaten en er nog veel ruimte was voor verbetering. Door snel en efficiënt met de klant te schakelen is HypotheekAdvies.nl daarom vernieuwd.

HypotheekAdvies.nl

 

Strakkere, geoptimaliseerde customer journey

Een van de grootste en belangrijkste doelen voor de vernieuwde HypotheekAdvies.nl was om de gebruikerservaring van de consument te optimaliseren. Dit is gedaan door de stappen in de customer journey efficiënter te maken. Zo is onder andere het check-out proces versneld, waardoor de consument makkelijker en sneller een afspraak kan inplannen met zijn of haar ideale hypotheekadviseur.

In het verlengde van de customer journey is ook het design van HypotheekAdvies.nl onder handen genomen. Het nieuwe jasje kenmerkt zich niet alleen als strak en fris, maar nodigt de consument ook uit om zich meer in hypotheken en het advies te verdiepen. Door informatieve en inspirerende blogs op een overzichtelijke locatie aan te bieden, kan de consument zich goed inlezen en voorbereiden op zijn reis naar het vinden van een ideale hypotheekadviseur én hypotheek. En dankzij het verbeterde mobile responsive design is de geoptimaliseerde gebruikerservaring niet alleen te ervaren op de desktop, maar vooral ook op mobile devices.

 

 

HypotheekAdvies.nlHypotheekAdvies.nl

Geleverde diensten: