Humpy

Humpy staat al ruim 40 jaar voor trendy baby-, kinder-, en tienerkleding. Met winkels in Katwijk en Noordwijk én hun recent vernieuwde webshop Humpy.nl, kun je bij hen terecht voor een breed assortiment aan exclusieve en bekende merken zoals Nik Nik, Vingino, Geisha en Quapi.

Nieuw front-end framework

Onze ontwikkelaars hebben de nieuwe Humpy webshop voorzien van een nieuw front-end framework met geoptimaliseerde functies. Zo kent de online winkel nu een nieuwe en verbeterde SEO-structuur, waardoor niet alleen de gebruikerservaring van de consument is verbeterd maar daarmee ook de vindbaarheid van Humpy in de zoekmachine resultaten. Daarnaast is er bij de ontwikkeling van de nieuwe webshop extra aandacht besteed aan het optimaliseren van het mobile design van de shop. Mobile shoppers kunnen hierdoor sneller, gemakkelijker en met meer plezier online winkelen bij Humpy.nl.

Humpy nieuwe webshop

 

Eén CMS, meerdere concepten

Naast de vernieuwing van de oude Humpy webshop, was er de wens om op de korte termijn een tweede winkelconcept te lanceren. Retailers breiden hun merken en winkelconcepten steeds vaker uit, maar willen uiteraard hun tijd niet besteden aan dubbel werk. Efficiëntie is daarom key.

Een van de voordelige functionaliteiten van de Factif ShopMaster is dat retailers in één overzichtelijke omgeving meerdere verschillende webshops kunnen beheren. Dankzij de ShopMaster kunnen zowel de Humpy als de (binnenkort) tweede online shop vanuit één e-commerce platform beheerd worden, en tegelijkertijd hun eigen thema’s behouden dat gespecificeerd is op hun eigen doelgroepen.

 

Humpy webshop mobileHumpy webshop productoverview