Henri Bloem Vinotheken

Het mooiste dat wijn te bieden heeft vind je bij Henri Bloem. De wijnwinkels van Nederland zijn verspreid door heel Nederland. Wie toch te ver van een winkel af woont of geen tijd heeft om een winkel te bezoeken kan ook via henribloem.nl zijn favoriete wijn bestellen.

E-commerce platform met centraal/decentraal karakter

Samen met Henri Bloem ontwikkelde Factif een e-commerce platform met een centraal/decentraal gedachte. De inhoud en algemene uitingen van de shop worden centraal beheerd. Daarnaast heeft elke franchise nemer een eigen account in de webshop waardoor hij makkelijk zijn eigen bestellingen kan afhandelen.

Een eigen winkelpagina

De franchisenemer kan ook een eigen invulling geven aan zijn eigen winkelpagina op de webshop. Daar kunnen ook evenementen, nieuwsberichten en wetenswaardigheden op gepubliceerd worden. In de webshop is een uitgebreide serie filters, zodat klanten makkelijk de wijn kunnen vinden die ze graag willen drinken. Elke wijn kan door de klant van een review worden voorzien en door Henri Bloem van een advies op het gebied van wijn-spijs combinatie.