Express Wear

Express Wear heeft 7 vestigingen in de dorpen en plaatsen om Arnhem en Nijmegen heen en sinds juni 2011 een webshop om haar klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Eind 2014 is de nieuwe webshop expresswear.nl gelanceerd.

Een moderne webshop

Een moderne webshop die voor iedereen toegankelijk is en ons het leven makkelijker maakt. Met die opdracht is Factif aan de slag gegaan om een nieuwe webshop te maken. De korte communicatielijnen sluiten aan op het informele karakter van Express Wear. Geen eindeloze onderzoeken en vergaderingen maar leuke en mooie oplossingen uitproberen. Een creatief proces waarin beide partijen elkaar uitdagen om het beste wat ze in huis hebben te laten zien. Het resultaat is een webshop die weer bij de tijd is maar ook goed aansluit bij de organisatie en haar visie op de markt.

E-commerce koppelingen

De webshop is gekoppeld aan de retail software van K3Unisoft, de payment service provider Buckaroo en bedient via feeds verschillende affiliate sites. Voor de logistieke afhandeling van de orders is via CIF een koppeling met de PostNL software gemaakt waardoor pakket labels automatisch aangemaakt worden en de pakketten worden voorgemeld.

Geleverde diensten:

  • Technische realisatie
  • Design
  • Kassakoppeling
  • Koppeling 3e partijen