BMD Advies Oost Sufficio

BMD Advies Oost helpt bedrijven met grondig advies en gedegen uitvoering op het gebied van milieu, energie, arbo, (brand)veiligheid en kwaliteit.

Voldaan aan wet-en regelgeving

Voor veel bedrijven is het voldoen aan wet- en regelgeving geen gemakkelijke opgave. BMD Advies Oost zag dit in en gaf Factif de opdracht om hiervoor een handige en efficiënte online oplossing te realiseren: Sufficio.nl. Dit platform biedt een oplossing voor het bijhouden van acties voor compliancy aan wet- en regelgeving. Deze online applicatie genereert bovendien de noodzakelijke managementinformatie. De tool voorziet gebruikers maandelijks van automatisch updates. De jaarlijkse controlerondes van de adviseurs kunnen door de medewerkers van de verschillende BMD’s online beheerd worden, zodat de resultaten ook gelijk zichtbaar zijn voor klanten.

Factif - Ons werk - BMD Advies Oost

Maatwerk voor specifieke wensen

Factif ontwikkelde in nauw overleg met BMD deze online omgeving, waarbij ruimte was voor hele exacte wensen en klantspecifieke uitwerkingen. Het resultaat wordt in overleg met BMD beheerd en doorontwikkeld.

Aan de slag met Factif!

Laten we samen aan de slag gaan om jouw online activiteiten naar een nieuw niveau te tillen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons gewoon op 0570 609941.

Je naam is niet ingevuld.

Je e-mailadres is niet of niet goed ingevuld.

Je telefoonnummer is niet ingevuld.

Je hebt geen vraag of opmerking ingevuld.