Reserveren en betalen in de winkel

Voor de omnichannel klant die nog twijfelt voordat hij tot aankoop overgaat, biedt reserveren en betalen in de winkel een praktische en effectieve oplossing. Hoewel online shoppen gemakkelijk is, missen sommige klanten toch het persoonlijke aspect van het product uitproberen. Door de mogelijkheid te bieden om in de winkel te reserveren en betalen, kunnen klanten het product eerst ervaren voordat ze de definitieve beslissing nemen.

De klant weet zeker dat de producten klaar liggen om te proberen en kan daarna direct afrekenen. De reserveermodule kan toegevoegd worden aan de checkout van Factif ShopMaster. Klanten krijgen dan de reserveeroptie te zien in het overzicht van verzendmethodes. Na het kiezen van deze optie krijgt de klant de mogelijkheid om aan te geven op welk moment hij of zij wil afspreken. ShopMaster bevestigt de keuze van de klant en zorgt ervoor dat de bestelling als een reservering in de shop komt te staan. Als beheerder van de shop kun je zelf kiezen voor welke periode een bestelling gereserveerd is. Zodra deze periode voorbij is, vervalt de reservering automatisch en zijn de producten weer beschikbaar in de shop.

De reserveer module bestaat uit:

  1. Webshop checkout uitbreiding en styling: reserveren en betalen in de winkel.
  2. ShopMaster uitbreiding: overzicht en beheer reserveringen, beheer reserveringsopties.

Contact
Ben je geinteresseerd in deze module of ben je benieuwd wat we voor jouw webshop kunnen betekenen? Neem dan contact op met Pieter van Andel. Mail naar pieter@factif.nl of bel met 06-50264422.