Reserveren en betalen in de winkel

Reserveren en betalen in de winkel is een handige ideale oplossing voor de omnichannel klant die nog een klein zetje nodig heeft om over te gaan tot aanschaf. Shoppen vanuit de luie stoel heeft veel voordelen, maar even van te voren passen en voelen is niet mogelijk. De mogelijkheid om te reserveren en betalen in de winkel biedt dan uitkomst.

De consument weet zeker dat de producten klaar liggen om te proberen en kan daarna direct afrekenen. Nu de mogelijkheden voor een bezoek aan de winkel beperkt zijn, geeft deze oplossing ook de kans om klanten die niet online willen kopen een veilige service te bieden.

De reserveermodule kan toegevoegd worden aan de checkout van Factif ShopMaster. Klanten krijgen dan de reserveeroptie te zien in het overzicht van verzendmethodes. Na het kiezen van deze optie krijgt de klant de mogelijkheid om aan te geven op welk moment hij of zij wil afspreken. ShopMaster bevestigt de keuze van de klant en zorgt ervoor dat de bestelling als een reservering in de shop komt te staan.

Als beheerder van de shop kun je zelf kiezen voor welke periode een bestelling gereserveerd is. Zodra deze periode voorbij is, vervalt de reservering automatisch en zijn de producten weer beschikbaar in de shop.

De reserveer module kost éénmalig € 950 en bestaat uit:

  • Webshop checkout uitbreiding en styling: reserveren en betalen in de winkel.
  • ShopMaster uitbreiding: overzicht en beheer reserveringen, beheer reserveringsopties.

Ben je geïnteresseerd in deze module? Neem dan contact op met Pieter van Andel pieter@factif.nl of 06-50264422.