Private shopping - afspraak plannen

Een afspraak kunnen maken in de winkel is na het winkelen vanaf de bank de grootste verwennerij die je als retailer de consument kunt bieden. Klanten die op bezoek komen, krijgen in deze periode de volledige aandacht van jou op een door hunzelf bepaald tijdstip. Private shopping is in deze tijd niet alleen een luxe, maar helpt ook om de Corona maatregelen te respecteren.

Via de afspraken module voor ShopMaster kun je klanten eenvoudig een afspraak laten maken. Deze module past naadloos in de omnichannel strategie. De consument geeft via de webshop aan op welk moment en op welke dag ze een afspraak wil maken. In ShopMaster krijg je als beheerder een duidelijk overzicht van alle aankomende afspraken te zien.

De webshop zorgt ervoor dat er niet teveel afspraken gemaakt kunnen worden. Zodat private shopping ook echt private is. De klant ontvangt een bevestiging van haar afspraak in de mail, waarmee de voorpret kan beginnen.


 

De afspraak module kost éénmalig € 495 en bestaat uit de onderstaande uitbreidingen:

- Webshop uitbreiding: Private shopping/afspraak formulier en mailtemplate inclusief styling.

- Shopmaster uitbreiding: overzicht en beheer afspraken, beheer afspraakopties. Via een eenvoudig overzicht blijf je in controle over de afspraken.

- Optioneel is het mogelijk om een google calendar integratie toe te voegen (niet bij de prijs inbegrepen).


Ben je geïnteresseerd in deze module? Neem dan contact op met Pieter van Andel – pieter@factif.nl of 06-50264422.