Wijdeman

Achter de drie Wijdeman schoenenwinkels in Alkmaar en de webshop Wijdeman.nl schuilt een eeuwenoude historie over een familiebedrijf dat sinds 1820 is begonnen. Zo is Wijdeman in de negentiende eeuw begonnen als een laarzenmakerij waarbij ook Russische, Noorse en Italiaanse zeelui tot vaste klanten behoorden. De schoenlepel is inmiddels zes generaties lang doorgegeven en ook vandaag de dag nog kan je bij Wijdeman terecht voor kwalitatief hoogwaardige, moderne schoenen!

Nieuw bijzonder passend design

Hoewel Wijdeman al decennialang bijzonder passende schoenen verzorgt, was het tijd om de bestaande webshop een bijzonder passende redesign te geven. Bij de ontwikkeling van het nieuwe ontwerp voor Wijdeman.nl is er gekozen voor een strak en modern design, dat overeenkomt met de huisstijl van het familiebedrijf. Naast de overzichtelijke indeling en sfeervolle, inspirerende banners is er in het design sterk rekening gehouden met de functionaliteiten van de webshop.

Wijdeman homepage webshops

 

Reserveer & Pas-functie

Service- en klantgerichtheid staan bij Wijdeman Schoenen erg hoog in het vaandel. Of bezoekers nu in de winkels of juist online shoppen, de klant moet centraal staan en daarom is de nieuwe webshop voorzien van handige features. Dankzij het nieuwe design kunnen online consumenten natuurlijk gemakkelijk hun ideale schoenen vinden in de Wijdeman webshop, maar wat als hij of zij de gewenste schoenen liever in de winkel passen onder het genot van een kopje koffie en goed persoonlijk advies?

Met een slimme technische oplossing is er op de website daarom een afspraakplanner ontwikkeld, waarbij bezoekers een passessie van één tot anderhalf uur kunnen reserveren. Bij het inplannen van een afspraak kan er tevens aangegeven worden in welke Wijdeman winkel, op welke dag en tijdstip ze het liefst de schoenen willen passen.

 

 

Wijdeman productoverviewWijdeman reserveerfunctie

 

 

Maatkeuze hulp

Consumenten die goedpassende schoenen willen vinden voor de breedte van hun voeten hoeven niet per se meer naar de winkel. Om de bezoekers van Wijdeman ook een goede service in de webshop te bieden, hebben onze ontwikkelaars namelijk een tool gemaakt die de webshop voorziet van een maatkeuze hulp. Met deze keuzehulp krijgt de bezoeker met één simpele klik een overzicht van schoenen met de gewenste wijdtematen.

 

Wijdeman keuzehulp