Theo Jansen Schoenen

Voor bewoners en shopliefhebbers in Nijmegen en omstreken is Theo Jansen Schoenen geen onbekend begrip. Theo Jansen en zijn familieleden zijn ondernemers in hart en nieren, en dat wordt bewezen met de ups en downs waar het familiebedrijf zich doorheen heeft weten te slaan sinds 1937. Inmiddels zijn we 80 jaar en drie generaties verder en is het familiebedrijf uitgegroeid tot de grootste schoenenwinkel van Nijmegen. Ondanks de decennia oude vakmanschap gaat Theo Jansen Schoenen mee met de tijd en kunnen dames en heren hier terecht voor topmerken van comfortschoenen en schoenen volgens de laatste trends.

Design

Of je als retailer al een concreet design in gedachten hebt voor je (nieuwe) webshop, of juist advies nodig hebt bij het kiezen van het juiste ontwerp; onze ontwikkelaars hebben veel ervaring met het ontwerpen en technisch realiseren van online shops. Als geen ander begrijpen ze het belang van een bruikbaar, responsive en mooi design, die een consistente indruk geeft aan de doelgroep. Zij denken graag met je mee en staan klaar om jouw ideale design te verwezenlijken!

Bij de creatie voor de nieuwe webshop van Theo Jansen Schoenen hebben onze designers daarom de huisstijl van Theo Jansen Schoenen als uitgangspunt genomen voor het design: clean, comfort en trendy. Hierbij is gezorgd dat de strakke sfeervolle banners, de overzichtelijke product overviews en de gebruikte kleuren in de online shop goed afgestemd zijn op alle kanalen van Theo Jansen Schoenen. Op deze manier zijn alle touchpoints consistent en herkenbaar voor de consument; of je nu door de website van Theo Jansen Schoenen scrollt, de folder doorbladert of een bezoek neemt in de fysieke winkel.

Theo Jansen Schoenen webshop home

 

Krachtige RVE-koppeling

Consumenten willen tegenwoordig op ieder gewenst tijdstip producten kunnen aanschaffen. Dit betekent dat de retailer 24/7 klaar moet staan voor de klant en zijn offline en online verkoopkanalen goed op elkaar moet afstemmen. Omnichannel is daarom niet meer te vermijden. Een belangrijk kenmerk van omnichannel retailen is een naadloze koppeling van het bestaande kassaysteem met je online store. Zo wordt product-, klant- en verkoopinformatie van en naar je webshop automatisch gesynchroniseerd.

Theo Jansen Schoenen was op zoek naar een nieuwe partij die zijn webshop flexibel en krachtig kon koppelen aan het retail platform ‘RVE’ van K3. Gezien Factif hierin gespecialiseerd is, konden we Theo Jansen Schoenen een krachtige RVE-koppeling bieden met vele extra voordelen dankzij de Factif ShopMaster. De Factif ShopMaster sluit perfect aan bij de meest actuele wensen van omnichannel retailers en biedt naast automatische synchronisatie van kassa informatie ook nog kiosk verkoop, barcode plaatsing op facturen en nog veel meer!

Wil je jouw webshop ook een krachtige RVE-koppeling geven net als Theo Jansen Schoenen? Neem dan contact met ons op, wij gaan graag met je aan de slag!

 

 

 

Theo Jansen Schoenen product overviewTheo Jansen Schoenen product