ShoeRama

Schoenen en sport voor het hele gezin. Daar staat ShoeRama al bijna 50 jaar voor. Of je nu op zoek bent naar trendy-, sport- of goede wandelschoenen, met een ruime keuze uit 100 merken heeft ShoeRama voor ieder wat wils. Dat service bij ShoeRama hoog in het vaandel staat blijkt uit hun speciale schoenmaak service en de aanwezigheid van een podotherapeut in alle ShoeRama winkels. Zo ga je gegarandeerd weer de winkel uit met de best passende en meest comfortabele schoenen die volledig zijn afgestemd op jouw voeten!

Factif ShopMaster

Net als de online shops van onze andere klanten, draait de webshop van ShoeRama vanuit de Factif ShopMaster. De Factif ShopMaster is een krachtige e-commerce oplossing die onze ontwikkelaars hebben ontwikkeld voor retailers die volledig voor omnichannel retail willen gaan. Dit kan door alle winkelkanalen synergetisch met elkaar te integreren, waardoor de behoeften van zowel de offline als online bezoekers centraal staan. Of de klant in de winkel een aankopen doet of juist nu thuis online een paar schoenen bestelt en deze in een dichtstbijzijnde winkel wil ophalen, ShoeRama kan alle realtime klant-, product- en verkoopinformatie van haar winkels en webshop bekijken in één centrale omgeving.

ShoeRama webshop

  

Redesign: mobile first

Ondanks dat de oude webshop van ShoeRama al een goede koppeling had met de kassasystemen van de ShoeRama winkels, was het nodig tijd voor een redesign. Zo heeft onze designer de nieuwe online shop voorzien van een ontwerp dat afgestemd is op de huisstijl en het logo van ShoeRama. Om ervoor te zorgen dat alle device gebruikers kunnen genieten van het nieuwe ontwerp, hebben onze ontwikkelaars achter de schermen hard gewerkt aan het mobile design. Doordat de nieuwe webshop responsive is en een mobile first design heeft, hebben bezoekers van ShoeRama een optimale user experience. Of ze nu vanaf een mobiele telefoon, tablet of desktop shoppen.

  

ShoeRama webshop product view

  

Koppelingen

Naast de geïntegreerde kassakoppeling en koppeling met payment serviceproviders zoals iDeal, heeft de ShoeRama-webshop een nieuwe moderne feature. Namelijk, een koppeling met haar social mediakanalen. Zo is er op de homepage van de online store een klein overzichtje te zien met de meest recente acht posts die op het Instagramaccount van ShoeRama zijn geplaatst. De koppeling met Instagram zorgt niet alleen voor een integratie van de communicatiekanalen, maar geeft naast sfeer aan de webshop de bezoeker ook nog eens shopinspiratie. Door op een van de afbeeldingen te klikken kan de bezoeker van de webshop direct naar het Instagram account worden geleid en daar meer inspiratie opdoen als daar behoefte voor is.

 

ShoeRama instagram koppelingShoeRama favorieten in webshop