Meent

Shoppen bij Meent is quality time. Kleding, service, lifestyle en beleving, daar draait het om. Via een online modeflits krijgen klanten van Meent persoonlijke tips thuisgestuurd of ze kunnen zich via de site alvast laten inspireren door de nieuwste items.

Niet volledig overtuigd van de toegevoegde waarde van een webshop, heeft Meent voor stapsgewijze online strategie gekozen. Begin 2016 is Meent begonnen om haar klanten gericht te informeren op basis van eerdere aankopen. Op die manier "tipt" Meent haar klanten wanneer er voor haar leuke kledingstukken in de winkel liggen. Een aanpak die op veel waardering van de klanten kan rekenen.

Halverwege 2016 is de tweede stap genomen. De oude website is vervangen door een online platform waarbij nieuwe collectie, Instagram posts en merkblogs worden gepresenteerd aan klanten. Quality time bij Meent begint zo vanuit de luie stoel.

Aan de slag met Factif!

Laten we samen aan de slag gaan om jouw online activiteiten naar een nieuw niveau te tillen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons gewoon op 0570 609941.

Je naam is niet ingevuld.

Je e-mailadres is niet of niet goed ingevuld.

Je telefoonnummer is niet ingevuld.

Je hebt geen vraag of opmerking ingevuld.