Lots of Fashion

Al jarenlang kun je bij Lots of Fashion terecht voor diverse modeartikelen voor dames, heren, kinderen en baby’s. Het familiebedrijf ging voorheen onder de naam Van de Ven Fashionshops maar is sinds 2016 omgetoverd tot Lots of Fashion, met maar liefst drie fysieke winkels in Nederland én een gloednieuwe online shop!

Gemak en inspiratie met ‘Shop the Look’

Zoals de naam van het familiebedrijf zegt biedt Lots of Fashion een breed assortiment aan van verschillende merken en artikelen. Elke shopliefhebber slaagt er dus in om een merk of item bij Lots of Fashion te vinden die goed bij hem of haar past. Ook wanneer je advies of hulp nodig hebt bij het samenstellen van je ideale outfit biedt Lots of Fashion gemak en inspiratie. Zo kunnen consumenten niet alleen in de winkels persoonlijk advies krijgen, maar ook in de webshop inspiratie opdoen met behulp van de ‘Shop the Look’-functie.

Met behulp van de Shop the Look-functie kunnen er 35 looks uitgekozen worden om deze uit te lichten en bezoekers van Lots of Fashion te inspireren met trendy outfits. Met een paar simpele klikken kunnen online consumenten de gehele look of enkele items uit de look bestellen en binnen een paar dagen in huis ontvangen.

Shop de Look scroller

 

Omnichannel met Factif

Aangezien Lots of Fashion drie winkels en een online shop heeft, is het van uiterst belang dat alle verkooppunten naadloos met elkaar zijn geïntegreerd. Dankzij de krachtige Factif ShopMaster en de koppeling aan RVE kan Lots of Fashion eenvoudig een omnichannel-strategie toepassen en zorgen voor één integrale merkbeleving vanuit al haar verkoop- en communicatiekanalen.

Of je nu dus een fysieke winkel van Lots of Fashion bezoekt, of thuis rustig in het online assortiment kijkt; onze ontwikkelaars hebben de webshop gekoppeld aan het kassasysteem, voorraad- en productinformatie van de winkel. Hierdoor is Lots of Fashion online en offline realtime met elkaar verbonden en dus omnichannel-proof.

 

Lots of Fashion - product view mobileLots of Fashion product view mobile