Gossip

Maak kennis met Gossip!
Met een collectie van meer dan 40 verschillende merken is gossipfashionstore het adres voor on-trend kleding, sieraden en accessoires. Een team bestaande uit maar liefst 25 “Gossip Girls” staan in de winkel in Roosendaal en online voor je klaar om je te inspireren en te adviseren. De persoonlijke benadering is de kracht van deze webshop. 

Webshop

Gossip is voor veel fashionista's in de omgeving van Roosendaal een begrip. Tijdens de eerste kennismaking zaten we samen om de keukentafel van de winkel na te denken over de vraag ... “Wat moet Gossip met een webshop?”. Na de lancering van de webshop heeft Gossip al snel een team gevormd die het gevoel van Gossip vertalen naar de online platformen.

Door nadrukkelijk online aanwezig te zijn en via de verschillende online kanalen ook de interactie aan te gaan met hun klanten, is het ondertussen niet meer de vraag wat Gossip moet doen met de webshop maar wanneer er een nieuwe release komt van het eigen merk “Gossip the label". Gossip heeft online verbinding weten te maken met fashion lovers die zich dagelijkse laten inspireren door de eigen collectie van Gossip en andere hippe merken in de shop.

De persoonlijke benadering in de socials is heel herkenbaar. Door deze aanpak is Gossip als merk op een hele herkenbare manier in contact met haar doelgroep. Mailing, SEO en aanwezigheid op de social kanalen zorgt voor een gezonde traffic en conversie. Factif leidt samen met het team van Gossip deze groei in goede banen. Dat varieert van het integreren van software van derde partijen voor personalisatie tot het robuust maken van het logistieke proces en uiteraard ervoor zorgen dat de shop mooi, snel en aantrekkelijk is.