De Rode Loper

Sinds 1995 kunnen liefhebbers van exclusieve schoen(merk)en, tassen en accessoires terecht bij De Rode Loper.Deze schatkamer van exclusieve merken heeft sinds 2014 ook een online toegang waar fans van high fashion artikelen 24/7 kunnen shoppen.

Exclusief karakter

Samen met De Rode ontwikkelde Factif een oplossing voor een webshop waarin klanten het exclusieve karakter van de artikelen en de winkel kunnen beleven. Het design werd verzorgd door het bureau Nu-wel, die in nauw overleg met Factif heeft gezorgd voor de vertaling naar de webshop.

Factif - Ons werk - De Rode Loper

 

Naadloze integratie kassasysteem en webshop

Voorwaarde voor de realisatie van de shop was een naadloze integratie met de software van derden. De koppeling met de gateway van K3 Unisoft zorgt voor een continue real-time informatie-uitwisseling over producten, voorraden en klanten. Voor het afrekenen en verzenden zijn koppelingen gemaakt met de gateways van Multisafepay en Postnl. De webshop is meertalig en responsive gebouwd, zodat hij voor veel doelgroepen makkelijk toegankelijk is.

 

Factif - Ons werk - De Rode Loper

Factif Shopmaster, centrale plek voor shopinformatie

Factif ShopMaster is de centrale plek waarin alle orders,  klantcontacten, orderhistorie en klantgegevens toegankelijk zijn. Voor De Rode Loper is een nieuwe relatiemodule ontwikkelt, die de beheerders in staat stelt om informatie te verzenden die gekoppeld is aan de aankoophistorie of opgegeven interesses van klanten. Factif is in een coachende rol nauw betrokken bij de verder ontwikkeling van de e-commerce strategie van de webshop.