Credo Men

Credomen.com is de ultieme online modebeleving voor de man. De mooiste merken op de mooist mogelijke wijze gepresenteerd. Net als in de winkel in Den Haag kan er online in stijl geshopt worden in deze “online luxury multibrand store”.

Naadloze online beleving

De opdracht van Credo Mannenmode was om samen met het bureau NuWel een naadloze online creatie te scheppen die op alle devices goed tot zijn recht komt. Het beheer van de webshop wordt gedeeld met meerdere webshop zodat er vanuit één centrale beheeromgeving alle binnenkomende vragen en bestellingen afgehandeld kan worden.

Factif - Ons werk - Credo Men

E-commerce koppelingen

De webshop is gekoppeld aan verschillende externe omgevingen zoals CIF van PostNL en RVE van K3Unisoft. Door de sterke integratie met deze externe platformen ontstaat er een sterke keten waarbij de energie van de retailer kan zitten in verkoop in plaats van beheer.

Factif - Ons werk - Credo Men

Aan de slag met Factif!

Laten we samen aan de slag gaan om jouw online activiteiten naar een nieuw niveau te tillen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons gewoon op 0570 609941.

Je naam is niet ingevuld.

Je e-mailadres is niet of niet goed ingevuld.

Je telefoonnummer is niet ingevuld.

Je hebt geen vraag of opmerking ingevuld.