bodyDress

Sinds 2004 kunnen dames bij bodyDress terecht voor het vinden van de ideale lingerie, badmode, nachtmode, homewear, shapewear en aanverwante accessoires. Dit familiebedrijf heeft zich gespecialiseerd in kwaliteitsmerken en het geven van professioneel en passend advies. Hoewel je langs kunt gaan in een van hun vestigingen in Amersfoort of Huizen, geeft de nieuwe bodyDress webshop je de mogelijkheid om jouw perfecte aankoop ook gemakkelijk online te doen!

Gepersonaliseerde en geoptimaliseerde design

Naast de SEO migratie en optimalisatie is er bij de ontwikkeling van de nieuwe webshop veel aandacht besteed aan de ‘look & feel’ van het design en de presentatie van de producten. Het nieuwe ontwerp van de bodyDress webshop lijkt in een eerste oogopslag niet op een typische webwinkel. Toch zullen veel vrouwen een gevoel van herkenning hebben wanneer ze online shoppen bij bodyDress. Het design kent namelijk een aantal elementen dat overeenkomt met (beauty)blogs, die net dat extra ‘feminine touch’ geven. Denk hierbij aan de mogelijkheid om tussen het productaanbod willekeurig grote afbeeldingen en aantrekkelijke banners te plaatsen, waardoor er een rustgevend en sfeervol ‘feel-good’ gevoel wordt gecreëerd. Tevens hebben onze programmeurs het mogelijk gemaakt om de themakleuren in de header, footer en het navigatiesysteem persoonlijk in te stellen en aan te passen. Ook de sorteervolgorde van de producten is zo omgevormd dat deze handmatig te bepalen is. De webshop is dusdanig getransformeerd tot een wit canvas, die bodyDress naar eigen wens in kan vullen met haar producten en eigen stijl.

bodyDress

E-commerce koppelingen

Met de ontwikkeling van de nieuwe webshop heeft bodyDress niet alleen een ‘personal touch’ aan het redesign kunnen geven en de shopping experience van haar klanten kunnen optimaliseren; ook de verkoopprocessen achter de schermen zijn vergemakkelijkt dankzij koppelingen aan externe omgevingen. Doordat de webshop bijvoorbeeld aan de software van K3 is gekoppeld, is ervoor gezorgd dat orders, product- en voorraadgegevens en klantinformatie real-time uitwisselbaar zijn. Daarnaast is er een koppeling gemaakt aan CIF van PostNL en het betaalplatform Mollie, en is het mogelijk gemaakt om verzendlabels automatisch te printen.

 

 

BH-size calculator

Het vinden van de juiste pasvorm en maat voor je lingerie kan een heuse zoektocht zijn. Helaas maken de complexe maattabellen het er niet makkelijker op. Na uren naar de size-sheets te hebben getuurd, hebben onze programmeurs een manier gevonden om de ingewikkelde maattabellen om te vormen en de maten op een beter begrijpbare wijze te visualiseren. Met als resultaat: de BH-size-calculator. Zo kunnen vrouwen in slechts twee stappen de juiste BH-maat berekenen en kunnen zelfs mannen de was doen (lees: de juiste BH-maat uitkiezen voor hun vrouw)!

BH-size-calculator