Bertus Mode

Shoppers die graag in het noorden winkelen en hun garderobe willen aanvullen met de nieuwste fashion items zijn bij Bertus Mode bij het juiste adres. Al ruim 30 jaar kun je bij Bertus Mode terecht in één van haar twaalf filialen, voor diverse stijlvolle items en collecties voor mannen, vrouwen en kinderen. Sinds kort hoef je geen kilometers meer te maken en kan je comfortabel vanuit je eigen omgeving door dezelfde collecties struinen in de nieuwe Bertus Mode webshop!

Omnichannel retailing met allereerste webshop

Al ruim dertig jaar staan de fysieke winkels van Bertus Mode klaar om hun klanten te voorzien van stijlvolle mode artikelen. Met de komst van haar allereerste webshop kunnen shopliefhebbers in het hele land nu genieten van de collecties die Bertus Mode aanbiedt. In deze online winkel vind je een uitgebreide collectie van kinder- en babykleding, inclusief bekende merken zoals Persival, D-zine en Just Small. Daarnaast biedt Bertus Mode ook een ruime collectie dames- en herenkleding aan.  Door de fysieke winkels uit te breiden met een webshop groeit het klantenbestand mee, wat in het eerste oogopslag nog een karwei kan zijn om op te schonen en bij te houden. Echter, doordat de webshop gebouwd is vanuit de krachtige e-commerce oplossing van Factif, worden alle verkoopstatistieken inzichtelijk gehouden en het verkoopproces geautomatiseerd. Hierdoor kunnen ondernemers, zoals Bertus Mode, zorgeloos beginnen aan omnichannel retailing.

Bertus Mode Webshop

 

Slimme e-commerce met handige koppelingen

Met twaalf fysieke winkels en de komst van een online webshop is het noodzakelijk om overzichtelijk inzicht te geven in alle product-, voorraad-, en klantinformatie en deze synchroon met elkaar te laten lopen. Tijdens de technische realisatie van de nieuwe Bertus Mode webwinkel, hebben onze ontwikkelaars de webshop daarom verbonden aan de bestaande kassa-, en verzendsystemen van derde partijen aan de hand van diverse koppelingen. Zo heeft een koppeling met RVE ervoor gezorgd dat de bestaande kassasysteem geïntegreerd is in de nieuwe Bertus Mode webshop. Naast een integratie van een kassakoppeling is er tevens ook een koppeling gemaakt met PostNL, zodat verzendlabels automatisch worden gegenereerd.

 

Bertus Mode webshop

 

Gemak en comfort met mobile first design

Bij de technische realisatie van de Bertus Mode webshop is er hard gewerkt aan het mobile first design. Hierdoor kunnen online bezoekers zowel op hun computer, tablet en smartphone met comfort en gemak door het online aanbod van Bertus Mode struinen. Voor vooral de laatste doelgroep, de mobile users, moet een webshop er eenvoudig en effectief uitzien en functioneren. Het strakke design voor de Bertus Mode online store is daarom overzichtelijk en strak ingedeeld, maar weet met de stijlvolle banners dezelfde sfeer over te brengen die bezoekers gewend zijn in de fysieke Bertus Mode filialen.

 

 

Bertus Mode webshop mobileBertus Mode webshop mobile