Shoebaloo

Shoebaloo is een begrip in de wereld van de designer shoes junkies. In een unieke ambiance kun je prachtige schoenen, tassen en accessoires shoppen in de winkels én webshop van Shoebaloo. De webshop stelt het product –niet zonder reden- helemaal centraal. Het zal de regelmatige bezoeker ook opvallen dat op de homepage van de shop bij wekelijks nieuwe sfeerafbeelding worden geplaatst die kunstwerkjes op zich zijn.

Een stabiele omgeving

Een belangrijke eis van Shoebaloo was het creëren van een stabiele omgeving waarin niet alleen de hoge beschikbaarheid maar ook een hele lage nee-verkoop percentage. Door een nauwe integratie met de backend wordt optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare voorraden en de locaties waar die aanwezig zijn.

Factif - Ons werk - Shoebaloo

E-commerce koppelingen

De webshop van Shoebaloo is gekoppeld aan de backend van K3 Retail en gebruikt voor de betaalafhandeling de oplossing van MultiSafepay. Voor de logistiek is gekozen voor een koppeling met PostNL via CIF.

Factif - Ons werk - Shoebaloo

Aan de slag met Factif!

Laten we samen aan de slag gaan om jouw online activiteiten naar een nieuw niveau te tillen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons gewoon op 0570 609941.

Je naam is niet ingevuld.

Je e-mailadres is niet of niet goed ingevuld.

Je telefoonnummer is niet ingevuld.

Je hebt geen vraag of opmerking ingevuld.