Hunting Ensemble

Wat als een blog over muziek, architectuur en fashion begon, is nu uitgegroeid tot een high-end menswear webhop. The Hunting Ensemble is van Nederlandse bodem, maar richt zich tot alle stilistische mannen over de hele wereld. In deze online shop vind je esthetische fashion producten van A-merken zoals A.P.C., Norse Projects, Our Legacy, Etudes, Han Kjobenhavn en meer!

Online focused

Hoewel The Hunting Ensemble zijn producten in eerste instantie zowel online als in een fysieke winkel aanbood, is er in 2019 besloten om de fysieke winkel te sluiten en de verkoop volledig te richten op de consumenten online. Met dit besluit heeft TheHuntingEnsemble.nl een opfrisbeurt gekregen. Onze ontwikkelaars zijn aan de slag geweest om het gewenste, aangeleverde design te realiseren en hebben de vernieuwde webshop voorzien van nieuwe features zodat deze beter functioneert voor een groter en meer diverse doelgroep.

HuntingEnsemble.nl

The Hunting Ensemble goes international

Niet alleen de Nederlandse consument kan shoppen in de Hunting Ensemble webshop. Online shoppen is voor consumenten buiten Nederland nu ook makkelijker gemaakt door de mogelijkheid om de munteenheid in de webshop aan te passen en met de gekozen munteenheid in Paypal af te rekenen. Dankzij deze functionaliteiten en goede koppelingen met diverse betaalsystemen kunnen internationale consumenten gemakkelijk afrekenen in Zwitserse frank, Turkse lira, Australische dollars of zelfs Braziliaanse real.

HuntingEnsemble.nlHuntingEnsemble mobile

Koppelingen

Naast de naadloze koppelingen met de verschillende betaalsystemen, is de webshop gekoppeld aan zijn diverse social media kanalen en Mailchimp. Dankzij deze koppelingen kan The Hunting Ensemble vanuit een overzichtelijk klantbestand eenvoudig en snel zijn doelgroep informeren over lopende acties en product arrivals.

HuntingEnsemble.nl mobileHuntingEnsemble.nl checkout