Humpy

Al 40 jaar verkoopt Humpy leuke en hippe babykleding en kinderkleding voor jongens en meisjes. Dit doen ze niet alleen vanuit de twee winkels in Katwijk en Noordwijk maar ook online! Een breed assortiment van exclusieve, bekende en hippe merken op het gebied van baby- en kinderkleding vanaf maat 50 t/m maat 176 kun je on- en offline aanschaffen.

Volume draaien

Een belangrijke eis van Humpy was het creëren van een stabiele omgeving waarin niet alleen de hoge beschikbaarheid en lage nee-verkoop percentage gerealiseerd wordt maar ook een hoge efficiency. Door een nauwe integratie met de backend wordt optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare voorraden en de locaties waar die aanwezig zijn. Het logistieke en administratieve proces is verregaand geoptimaliseerd zodat er veel tijd is voor aandacht voor de klant en haar bestellingen.

E-commerce koppelingen

De webshop van Humpy is gekoppeld aan de backend van K3 Retail en gebruikt voor de betaalafhandeling de oplossing van MultiSafepay. Voor de logistiek is gekozen voor een koppeling met DPD.

Aan de slag met Factif!

Laten we samen aan de slag gaan om jouw online activiteiten naar een nieuw niveau te tillen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons gewoon op 0570 609941.

Je naam is niet ingevuld.

Je e-mailadres is niet of niet goed ingevuld.

Je telefoonnummer is niet ingevuld.

Je hebt geen vraag of opmerking ingevuld.