Vouchers van de provincie Overijssel: goed nieuws voor jouw business!

Een steuntje in de rug van de provincie Overijssel om jouw business een boost te geven! Met de e-commerce en digitaliseringsvoucher wil zij ondernemers helpen om hun business online te brengen of deze te verbeteren. Wil jij snel online zijn met je winkel? Of je bestaande webshop juist verbeteren? Of heb jij een ander digitaliseringsvraagstuk? Factif is het Overijssels bedrijf dat dit voor je kan realiseren. Door de inzet van een voucher kost dit jou maar de helft.

Factif ShopMaster

Dat doen we met Factif ShopMaster, onze krachtige e-commerce oplossing voor omni-channel retailers. De retailer die zich zowel offline als online graag bezig wil houden met één ding; verkopen. Welke voordelen brengt de Factif ShopMaster met zich mee? Automatische synchronisatie van product-, klant en verkoopinformatie van en naar je webshop, realtime voorraadcijfers, kiosk verkoop, barcode plaatsing op facturen en nog veel meer!

Vouchers

De provincie Overijssel geeft twee vouchers uit: de e-commerce voucher en de digitaliseringsvoucher. We geven je graag enkele voorbeelden waar jij de voucher bij ons voor kunt inzetten:

E-commercevoucher: maximaal € 2.500

Als je € 5000 of meer investeert, ontvang je maximaal € 2.500 subsidie. Je kunt de voucher gebruiken om:

  • Een webshop te ontwikkelen of je bestaande webshop te verbeteren. Misschien heb je nog wensen of doorontwikkelpunten, dan is nu je kans om die te realiseren.
  • Koppelingen van systemen aan je webshop te laten bouwen, bijvoorbeeld aan je kassasysteem, aan affiliate webshops, dropshipping, payment services of logistieke partijen.
  • De online vindbaarheid van je webshop te verbeteren.
  • Advies te krijgen over jouw digitale verkoopstrategie.

 

Factif Technische realisatie

Ondernemer uit Overijssel

Wij helpen je graag om je business - juist in deze tijd - een boost te geven. De voucher komt op 13 juli beschikbaar via het subsidieloket van de provincie Overijssel (LINK). Er is een maximum gesteld aan het aantal vouchers. Daarom is het belangrijk om er snel bij te zijn! O ja, een voorwaarde is dat je werkt met een Overijssels bedrijf (als Factif :-)). Mocht je bij het aanvragen hulp nodig hebben, bel ons dan gerust op 0570 609941.

Bel of mail ons voor de mogelijkheden!

Factif Zoekmachine optimalisatie