Heb je nog geen webshop? Zorg snel voor een nieuw verkoopkanaal.

Het is nu belangrijker dan ooit om naast je stenen winkel ook online een  webwinkel te hebben voor je klanten. Heb je door het coronavirus je winkel noodgedwongen moeten sluiten? Dan is het belangrijk om snel online te zijn.

Factif is al jaren actief op de fashion markt en gespecialiseerd in het snel en degelijk beschikbaar maken van collecties. Dit doen we door de webshop rechtstreeks aan te sluiten op jouw kassasystem. Voor -onder meer- de kassa’s van K3, Softwear, ACA en SRS hebben we standaard een koppeling beschikbaar. Dit scheelt veel tijd bij het overzetten van artikel- en voorraad informatie voor je webshop.

Met een goede koppeling kun je meteen zonder extra gedoe en zorgen online van start gaan. Kun je hierbij wel wat hulp of extra tips gebruiken? Dan staan onze specialisten voor je klaar.

De webshop beschikt over de mogelijkheid om met je klanten te mailen zodat je ondanks de fysieke afstand toch in contact blijft. Om je bereik verder te vergroten is het mogelijk om via de shop aan te sluiten op bol.com, Miinto, beslist.nl etc.

Het corona virus brengt veel onzekerheden en financiële uitdagingen met ze mee. Het wegvallen van de omzet door het sluiten van de winkel is verschrikkelijk. Zo lang deze crisis duurt ontsluiten we voor een sterk gereduceerd tarief uw winkel via het internet samen verslaan we dit virus!

We zijn tijdens en buiten kantoortijden te bereiken voor vragen en oplossingen bel ons op 0570-609941 of buiten kantoortijden 06-50264422.