Gratis kennissessie: Geef je webshop een boost

Dinsdag 23 Mei verzorgt Factif samen met K3 Retail een aantal gratis kennissessies voor eCommerce ondernemers. De retailwereld verandert sneller dan ooit. Enerzijds omdat klanten het steeds meer voor het zeggen hebben. Anderzijds omdat de antwoorden daarop alsmaar technischer worden. Er is maar één manier om daar grip op te krijgen: beheers de technologie.

Tijdens dit event praten we je bij over de actuele mogelijkheden om je online retailkanaal een boost te geven. Wat zijn de must-knows voor startende eCommerce retailers? Wat zijn de ontwikkelingen op het gebied van personalisatie? Hoe zet je data voor jou aan het werk? Hoe zorg je ervoor dat social media bedraagt aan groei? En wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen voor 2017? Tijdens de onderstaande sessie wordt je helemaal bijgepraat.

10.00 - 11.00 uur De zeven eigenschappen van effectieve webshops

Voor startende eCommerce retailers, zeven must-knows om je online business te boosten.

11.00 - 11.45 uur Van big data tot micro moment, de kunst van het online verleiden

Over ontwikkelingen op het gebied van personalisatie van webshops en hoe je de beschikbare data zodanig kunt gebruiken dat je de klant maximaal verleid.

11.45 - 12.30 uur Social media promoties, hoe pak je het goed aan?

Vergroot je bereik en vind nieuwe klanten. We geven enkele praktische tips en voorbeelden.

12.30 - 13.00 uur Netwerk & Lunch

Praat bij met collega ondernemers onder het genot van een heerlijke lunch.

13.00 - 13.30 uur eCommerce trends 2017

Elke seconde telt! Wat zijn de belangrijkste trends en hoe speel je hier morgen op in?

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, je kunt je opgeven via: http://www.k3retail.com/nl/event/gratis-kennissessie-geef-je-webshop-een-boost/