Contact met Factif

We vertellen u graag meer over onze unieke e-commerce oplossingen.

Bel of mail ons om te kijken of we iets voor je kunnen betekenen.

0570 609 941

contact

Webapplicaties bouwen

Met een degelijk gebouwde webapplicatie hebben jij en je medewerkers overal beschikking over de noodzakelijke informatie. Factif maakt webapplicaties op maat met behulp van moderne technologieën zoals php, ajax, html5, CSS en een uitgebreid aantal databasemogelijkheden. De toepassingen van webapplicaties zijn bijna grenzeloos. Je gegevens zijn via iedere webbrowser beschikbaar voor iedereen die er bij moet kunnen.

Met behulp van een professionele begeleiding en geënd op een stevig framework, realiseert Factif webapplicaties die robuust zijn en precies over de functionaliteiten beschikken waar jij behoeft aan hebt

Cross browser, cross platform

Niet alleen in alle moderne browsers maar ook via alle verschillende devices krijg je toegang tot je webapplicatie. Een moderne responsive opzet van de webapplicatie in combinatie met een prettig bruikbare interactieve interface geeft je het gevoel over een geëntegreerde app te beschikken. Bruikbaarheid, veiligheid en robuustheid zijn belangrijke uitgangspunten bij de ontwikkeling van een webapplicatie.

Niet alleen ontsluiten maar ook automatiseren

Via een webapplicatie ontsluit je niet alleen informatie maar worden processen ook online geautomatiseerd. Dit scheelt veel werk en kansen op fouten. Bovendien kan je dankzij de webapplicatie op elke plek je werk doen of profiteren van deze geautomatiseerde processen. Informatie die verzameld, bewerkt, geanalyseerd en gerapporteerd moeten worden wordt online en realtime verwerkt.