Contact met Factif

We vertellen u graag meer over onze unieke e-commerce oplossingen.

Bel of mail ons om te kijken of we iets voor je kunnen betekenen.

0570 609 941

contact

Project webshop bouwen

Factif houdt zich bezig met het bouwen van webshops of webwinkels voor retailers. Dit doen we veel in combinatie met een koppeling naar bestaande kassa systemen zoals die van K3Unisoft, ACA, softwear, Easypos etc. Dit betekent dat je dus geen losse voorraad en artikelbeheer hebt in je webshop naast die in je bestaande kassa/voorraad systeem.

We willen graag met jouw organisatie ervoor zorgen dat je webshop een intergraal onderdeel is van de onderneming en er niet naast staan.

Factif maakt gebruik van een zelf ontwikkeld, prijswinnend en stabiel e-commerce platform. We werken vanuit dit gestandaardiseerd e-commerce framework aan een maatwerk oplossing, omdat we niet geloven dat standaard oplossingen tegemoet komen aan de wensen van onze klanten.

Bij de bouw van jouw webshop begeleiding we je van het begin tot het einde. Wil je een multi toepasbare responsive webshop of liever een webshop die specifiek voor een mobieltje is geschreven? Geen probleem, samen brengen we de kansen in kaart en ontwikkelen we een unieke en onderscheidende webshop.

Meer weten over webshop projecten?