Contact met Factif

We vertellen u graag meer over onze unieke e-commerce oplossingen.

Bel of mail ons om te kijken of we iets voor je kunnen betekenen.

0570 609 941

contact
Eddie Smeink

Eddie Smeink

Bezoekers van je webshop haken af als ze geen gebruiksvriendelijkheid ervaren. En als je slecht scoort in Google, dan tel je niet mee. Ik denk graag mee met de klant om zijn webhop te verbeteren en ben daardoor direct betrokken bij het succes van zijn bedrijf. Ik word er erg blij van als mijn ideeën resultaat opleveren en we samen de gestelde doelen bereiken.

De optimale werking en usability van een webshop dienen simpelweg maar één doel: omzet vergroten. Op het gebied van usability ben ik er verantwoordelijk voor dat het bestelproces van winkelmand tot betaling soepel en prettig verloopt. Om nog beter aan de wensen van de klant tegemoet te komen, ontwikkelde ik een theoretische structuur die de webshop SEO-technisch beter laat presteren. Die structuur heeft haar waarde in de praktijk inmiddels bewezen. Dat bedoelen we nou met ‘Factif biedt unieke e-commerce oplossingen’.

Ik houd als SEO-specialist nauwlettend in de gaten wat de ontwikkelingen zijn op het gebied van zoekmachineoptimalisatie, want ze volgen elkaar snel op. Het is waar dat iedereen zelf SEO kan toepassen, maar ik merk dat veel mensen bij Factif terugkomen voor advies.

Mobiel 0652 441 162
Linkedin http://nl.linkedin.com/in/eddiesmeink
Outlook profiel Importeer mijn profiel in Outlook

Stuur me een e-mail

Je naam is niet ingevuld.

Je e-mailadres is niet ingevuld. Ongeldig e-mail adres.

Je vraag of opmerking is niet ingevuld.