Contact met Factif

We vertellen u graag meer over onze unieke e-commerce oplossingen.

Bel of mail ons om te kijken of we iets voor je kunnen betekenen.

0570 609 941

contact

Slimme Omnichannel retailers kiezen voor een Factif ShopMaster webshop

De grenzen tussen online en offline retail verdwijnen. Moderne retailers gaan met de verwachtingen van de klant mee en verlangen zelf een optimaal werkende webshop als versterking van hun fysieke winkel.

Zorgeloze integratie kassasysteem

Factif ShopMaster sluit perfect aan bij de meest actuele wensen van de omnichannel retailer. Door de zorgeloze integratie van product-, voorraad- en klantinformatie uit het kassasysteem, is je webshop altijd up-to-date en volledig afgestemd op de wensen van de klant.

De klant staat centraal

Nooit ‘nee’ verkopen, de klant online laten meeprofi- teren van acties die je offline aanbiedt en de opgedane ervaring met klanten gebruiken bij het fijner afstemmen van de webshop, zijn allemaal voordelen van deze integratie.

Klantwensen en -beleving staan centraal in de webshop. De bezoeker voelt zich al snel op zijn gemak, precies zoals in de fysieke winkel waar de verkoper met hem meedenkt en advies geeft. Dit is waar omnichannel retail om draait.

Factif ShopMaster: offline én online beleving

Omnichannel retailers weten dat een webshop veel meer betekent dan een extra etalage voor de fysieke winkel. Wie offline en online verkoopkanalen samenvoegt, staat met beide benen op de grond en is voorbereid op het nieuwe winkelen.

Voordelen Factif ShopMaster

Naast de flexibele integratie van product-, voorraad- en klantinformatie uit het bestaande kassasysteem, haal je met Factif ShopMaster legio andere voordelen in huis, bijvoorbeeld:

  • voor zoekmachines geoptimaliseerde webshop (SEO)
  • responsive design
  • intuïtieve backend
  • multi-store: meerdere webwinkels vanuit één beheeromgeving
  • social media-integratie
  • mogelijkheid van online promo's, zoals cross-selling, upselling, e-mailings, aanbiedingen en kortingscodes
  • dropshipping

Krachtige e-commerce oplossing voor fashion retailers

Factif biedt met ShopMaster een krachtige e-commerce oplossing voor de fashion retailer. In samenwerking met de klant leveren onze specialisten een compleet resultaat, dat verder gaat dan vorm, techniek of SEO. Na de oplevering zorgen we samen dat de webshop blijft groeien.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

We staan graag voor je klaar met een kop koffie en een goed gesprek.