Contact met Factif

We vertellen u graag meer over onze unieke e-commerce oplossingen.

Bel of mail ons om te kijken of we iets voor je kunnen betekenen.

0570 609 941

contact

Vacature voor Allround Medior PHP Developer

Als Allround Medior PHP Developer bij Factif ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van websites en webapplicaties voor onze klanten. Daarnaast ontwikkel je bestaande modules en werk je aan de verbetering hiervan. 

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van websites en webapplicaties voor onze klanten. Daarnaast ontwikkel je bestaande modules en werk je aan de verbetering hiervan. Factif maakt gebruik van een in-house ontwikkeld content management syteem, waarin ook altijd ruimte is voor verbetering. Je bent deels verantwoordelijk voor de doorontwikkeling hiervan.

Direct reageren.

Gevraagd wordt

We verwachten van jou een proactieve aanpak en geen 9 tot 5 mentaliteit. Kwaliteit, efficiency en communicatie zijn belangrijke pijlers voor jou in je werk. Gezien de compactheid van de organisatie, krijg je genoeg ruimte om je bijdrage te leveren aan de doorontwikkeling van systemen en applicaties. Wij verwachten dan ook dat je deze ruimte goed benut. Wij vinden het belangrijk dat je zelfstandig kunt opereren. Daarnaast vind je het leuk en interessant om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op jouw vakgebied en combineer je dit met je dagelijkse werkzaamheden.

Verder heb je:
• goede kennis van PHP, MySQL & HTML;
• minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring met ontwikkeling in PHP en MySQL;
• een zorgvuldige programmeerstijl;
• minimaal HBO werk- en denkniveau;
• ervaring met CSS3 en HTML5;
• ervaring met Javascript, (AJAX/jQuery) is een pré;
• ervaring met OO ontwikkelen in PHP is een pré.

Geboden wordt

Factif is een klein bedrijf met een grote diversiteit in opdrachten en klanten. De focus ligt op de ontwikkeling van “Succesvolle websites” voor klanten, waardoor je te maken krijgt met zowel de technische als commerciële aspecten van het internet. Factif is nog vol in ontwikkeling en jij kan hier een belangrijke bijdrage in leveren. Factif biedt je een marktconform salaris en een 1-jarig contract, dat bij wederzijdse tevredenheid wordt verlengd voor onbepaalde tijd.

Bedrijfsprofiel

Factif is een klein bedrijf (8 medewerkers) met een grote diversiteit in opdrachten en klanten. De focus ligt op de ontwikkeling van ""Succesvolle webshops"" voor klanten, waardoor je te maken krijgt met zowel de technische als commerciële aspecten van het internet. Factif is volop in ontwikkeling en jij kan hier een belangrijke bijdrage in leveren.

Direct reageren.

Deel deze pagina